Diensten

Social media

Basis

- One page strategic plan

- Content maandkalender

- Basisinrichting 1 social mediakanaal

(Facebook/Instagram/LinkedIn/Pinterest)€199Pro

- One-page strategic plan

- Content maandkalender

- Basisinrichting 2 social mediakanalen

(Facebook/Instagram/LinkedIn/Pinterest)

- Consult doelgroepbenadering (+/- 1 uur)

€249Per uur

Op basis van een gesprek gaan we kijken hoeveel uur er nodig is voor het gewenste resultaat. Uiteraard proberen wij altijd mee te denken en gaan wij voor het beste resultaat van uw onderneming.€48Doelgroepbenadering

Hiervoor bieden wij geen pakketten. Dit omdat wij er van overtuigd zijn dat dit niet met pakketten te realiseren is. Een doelgroep op een goede manier benaderen is maatwerk. Hiervoor plannen wij dan ook een gesprek in om met u een goed plan te maken. Uit dit plan komt voort wat wij voor u kunnen betekenen én wat u zelf kunt doen.

Uiteindelijk hebben we het gezamenlijke doel om uw doelgroep op een goede manier te benaderen.

Partners

Om ons aanbod zo compleet mogelijk te kunnen maken hebben wij verschillende partners welke verschillende oplossingen aanbieden. Hierdoor kunt u niet alleen bij ons terecht voor social media en doelgroepbenadering maar ook als u andere problemen ondervind.

MAke me smile

Wilt u ook graag weten wat de klanten van het bezoek aan uw winkel of bedrijf vonden? Make me Smile is onze partner in klantenreferenties. Make me Smile zet een Standaard in uw winkel/bedrijf waarop uw klanten de mening kunnen intoetsen. Hierdoor komt er data vrij waar u op in kan spelen. Hiernaast kunt u ook dieper ingaan op bepaalde meningen. U kunt extra vragen aan uw klanten stellen waardoor er nog meer informatie beschikbaar komt. Informeer gerust voor meer informatie!Tim van Giessen Productions

Van bedrijfsvideo tot aan een personeelsuitje in beeld brengen. Tim van Giessen Productions is breed inzetbaar. Met veel ervaring en een afgeronde opleiding in film en fotografie is Tim onze partner in video en foto's voor uw bedrijf.

Alle prijzen zijn exclusief btw